tirsdag 4. desember 2012

Kokosmakroner

Det er endelig tid for å bake småkaker til jul. favoritten er kokosmakroner! 

Ingredienser:

4 egg
25 g sukker
350 g kokosmasse
1 vaniljestang eller 1/2 ts vaniljesukker
200 g melis
50 g smeltet meierismør

Er deigen litt for løs tilsetter du mer melis og kokosmasse

sjokolade til å pensle under kakene

Slik gjør du;

  • Stivpisk eggehvite og sukker
  • Bland vaniljefrø/ vaniljesukker, kokosmasse og siktet melis i en bolle
  • Vend inn eggehviten forsiktig med en slikkepott
  • Rør inn avkjølt smør til slutt
  • Form deigen med en teskje som du lager en topp på
  • Stek kokosmakronene i ca 10-12 min ved 180 grader
  • Avkjøl på rist og oppbevares i en tett boks






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar