Ingredienser:
ca 300 gr bær
70 gr sukker
Fremgangsmåte:
Til rørte bær er det viktig at bærene er helt rene. Fjern stilk og annet smuss. Skyll de eventuelt raskt i vann og la de renne godt av og ha de i en bolle.
Ha sukker i bollen og rør om til sukkeret har smeltet.
Har du noen sitron liggende kan du ta noen dråper for holdbarheten.
Har du mye bær kan du lage til å fryse ned for en annen anledning. Tilsett da frysepulver litt etter litt under kraftig visping. Ha de rørte bærene over i rene glass eller frysebeger med tett lokk. Sett på merkelapp med dato og type bær.
Holdbarhet: kjøleskap, 1 uke, dypfryst, opptil ett år.
Har du mye bær kan du lage til å fryse ned for en annen anledning. Tilsett da frysepulver litt etter litt under kraftig visping. Ha de rørte bærene over i rene glass eller frysebeger med tett lokk. Sett på merkelapp med dato og type bær.
Holdbarhet: kjøleskap, 1 uke, dypfryst, opptil ett år.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar