Ingredienser:
olje til fresing
400-500 g kjøttdeig
2 rødløk
1 rød chili
1 rød paprika
3 kinesisk hvitløk
500 g hele tomater uten skinn
50 g tomatpuré
tabasco
1 ts kummin
1 ts oregano
1 ts chilipulver
20 g mørk sjokolade
salt
pepper
1 boks chilibønner eller røde bønner
1 boks maiskorn
Slik gjør du;
- Stek kjøttet i olje på sterk varme
- Ha det over i en stor kjele, gjerne støpejernsgryte hvis du har
- Skjør løk i terninger, og snitt opp grønnsakene. Skjær også hvitløken og chili i tynne skiver
- Bland alt i kjelen og bland godt.
- Tilsett krydderne, tomatene, pureen, tabascoen, sjokoladen og kok på svak varme i minst 1 time
- Bland inn mais og bønnene de siste 10 minuttene før servering
Server gjerne med en rømmeklatt og jalapeno hvis du ønsker retten sterkere.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar