Ingredienser:
1 løk
3 hvitløksfedd
10 dl hønsebuljong
1 boks hakkede tomater
1 ss tøket oregano
2 ss olje
300 g kyllingfilet
1-2 ss hakkede jalapenopepper
4 tortilla
1 ss olje
salt
pepper
2 avocado
100 g ost
limebåt
cherrytomater
Slik gjør du;
- Hakk hvitløk, løk og surr det i en stor kjele
- Tilsett buljong,hakkede tomater og oregano. La det koke opp
- Skjær Kyllingen opp i små biter og brun det i en panne sammen med jalopeno
- Ha det oppi kjelen og småkok det hele under lokk i ca 15 min. Smak til med krydder
- Skjær tortillaen i 1 cm brede strimler, del de igjen i to og legg de på bakepapir, pensles med olje. Stek de til de er sprø, 200 grader i ca 7 min.
Server med avocado, revet ost, limebåt og små tomater.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar