tirsdag 4. september 2012

Indrefilet av svin med søtpotetpuré og hasselnøttsjy


Ingredienser:
(4 per)

2 indrefilet av svin
3 søtpoteter
1 persillerot
1/2 sellerirot
hasselnøtter
ekte smør
olje
lime
salt og pepper


Fremgangsmåte:


  • Hvis ønskelig kan du marinere indrefileten i olje, friske urter, salt og pepper
  • Stek indrefileten i en varm panne med smør og olje til den har fått en fin stekeskorpe
  • Ha den i ovene på 180 grader i 30-40 min. Spørs hvor rosa du vil ha kjøttet
  • kok opp grønnsakene i en kjele til de er møre
  • mos til en jevn puré. Press litt lime og smak til med salt og pepper
  • Ha stekesjyen i en panne og varm opp med mer smør
  • Knus hasselnøttene og la de kose seg i sjyen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar