(2 pers.)
1 pose scampi
1 pk ruccula
2 tomater
1 fersk mozarella
4 skiver landbrød
olivenolje
1 hvitløksfedd
sweet chilli sause eller egen marinade av olivenolje, chilli og lime
1 ss meierismør
DRESSING
4 ss rømme
2 ss majones
2 ss grov sennep
1/2 rødløk
salt
pepper
dill
fremgangsmåte:
DRESSING
4 ss rømme
2 ss majones
2 ss grov sennep
1/2 rødløk
salt
pepper
dill
fremgangsmåte:
- Rens scampien og fres det i pannen sammen med meierismør og sweet chilli saus etter smak
- Skjær opp landbrødet i fire lange skiver, hell på litt olivenolje og gni hvitløk på begge sider. Varm skivene i ovnen på 225 grader til de begynner å bli litt sprø
- Hakk rødløk i små terninger og ha alt i en bolle sammen med resten av ingrediensene. Bland godt
- Skjær tomatene i skiver og server
Enklere blir det ikke...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar