Ingredienser:
1 ss smør
1 1/2 løk
4 gulrøtter
3 hvitløkfedd
2 bokser røde linser
2 bokser hakkede tomater
6 dl vann eller kraft ( evt. buljong)
3 kyllingfileter
Friske urter (timian, oregano, basilikum, persille)
2 laurbærblad
1 ss paprikapulver
salt og pepper
Fremgangsmåte:
- Skjær kyllingen i passe store biter og stek de på middels varme
- Kutt opp grønnsakene i terninger
- Skyll linsene i kaldt vann og la de renne fra seg
- Smelt smøret i en kasserolle og tilsett løk og hvitløk, fres løken gyllen og ha så i gulrøttene
- Tilsett linsene og hell på vann/kraft
- Ha i paprikapulver, urter og laurbærblad. La suppen koke i ca 10 minutter
- Tilsett tomatene og la det koke i 5 minutter til
- Ha i kyllingen og krydre med salt og pepper
Server med et godt brød til..
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar